Vakantie uitjes, wat is leuk?

februari 27, 2019 Reizen

Iedereen herkent het wel, je hebt een jaar lang hard gewerkt en bent toe aan vakantie. Je neemt je vakantie op en je laat je overmeesteren door een gevoel van helemaal niks doen en lekker ontspannen op de bank. Dit kan de eerste 3 dagen leuk zijn, maar daarna begint het toch echt wel weer te kriebelen om iets te gaan ondernemen. Maar omdat je vakantie hebt wel je wel iets leuks ondernemen, het liefst nog met vrienden, vriendinnen of familie. In dit blog komt naar voren wat je allemaal kunt ondernemen in je vakantie, zonder hiervoor naar het buitenland te hoeven. Gewoon een heerlijk dagje uit! Hierbij dus 2 leuke tips voor een dagje weg.

#tip 1: boerenuitje

Ben jij nou altijd fan geweest van boer zoekt vrouw en wil je zelf meemaken hoe het eraan toegaat op een boerderij? Ga dan op een boerenexcursie in Texel. Je wordt door heel de boerderij rondgeleid, gaat lekker lunchen, melkt de koeien, voedert de dieren, bestuurt de tractor en wie weet vind je daar wel de boer of boerin van je leven. Daarnaast is dit gewoon een unieke ervaring en duik je in een totaal andere wereld, terwijl je toch ook in Nederland blijft. Kortom, een leuke ervaring wil je er een keer een dagje op uit.

#tip 2: Escape room

Denk je dat een boerenuitje niks voor jou is en wil je iets meer actie? Geen nood, daar is uiteraard een oplossing voor. Bezoek een escape room! Je hebt de meest diverse escape rooms tegenwoordig, van ontsnappen uit een gestoord lab tot een soort prison break achtige variant, alles is er. De grootste en meest leuke escape rooms vind je in Rotterdam, de hoofdstad van de escape rooms. Bezoek daarom vandaag nog een escape room in Rotterdam!

Hopelijk heb je wat aan de tips en ga je een ontzettend leuke vakantie tegemoet.