Mondkapjes online kopen

april 6, 2021 Reizen

Je kunt er in deze tijd niet omheen; we moeten allemaal een mondkapje dragen in openbare gesloten ruimtes. Een bezoekje aan de supermarkt, een les op school, een afspraak bij de tandarts, allemaal situaties waarin je een mondkapje moet dragen. Het is dan natuurlijk handig als je genoeg mondkapjes in huis hebt. Zo is het niet hygiënisch om steeds hetzelfde mondkapje te dragen en werkt het mondkapje na langer gebruik ook minder goed. Gelukkig kan je via www.mondkapjes.nl heel gemakkelijk een mondkapje aanschaffen. Wil jij ook meer mondkapjes in huis halen? En ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan verder over de verschillende soorten mondkapjes die je hier aan kan schaffen.

Medische mondkapjes

Als je mondkapjes kopen bij mondkapjes.nl kan je er voor kiezen om medische mondkapjes aan te schaffen. Dit is handig als je bijvoorbeeld in het ziekenhuis werkt of als je gewoon liever het zekere voor het onzekere neemt. Je betaalt dan iets meer, maar bent wel zeker van een goede kwaliteit mondkap. Deze mondkapjes zijn uitgebreid getest en werken super goed. Ook zitten de mondkapjes comfortabel en kan je ze eenvoudig verstellen. Daarnaast worden de mondkapjes altijd voor de zekerheid luchtdicht verpakt zodat er onderweg naar jou geen bacteriën in kunnen komen. Je hebt verschillende soorten medische mondkapjes, zo heb je mondkapjes met vijf lagen en mondkapjes die drie lagen hebben.

Wasbare mondkapjes

Wasbare mondkapjes zijn erg populair geworden de afgelopen maanden. Je hebt ze in allerlei leuke kleuren en patronen, zo kan je een hip opvallend mondkapje dragen maar als je liever gaat voor een neutrale kleur kan je ook voor een simpele zwarte gaan. Het voordeel aan een wasbaar mondkapje is dat je het kapje in principe niet weg hoeft te gooien, je bespaart zo afval en helpt het milieu een handje mee. Ook vinden veel mensen een katoenen kapje een stuk lekkerder zitten. Vooral als je een gevoelige gezichtshuid hebt is het een goed idee om voor een wasbaar mondkapje te kiezen. De stof is een stuk zachter en het irriteert niet. Het is hierbij wel belangrijk om het mondkapje regelmatig uit te wassen op 60 graden. Zorg dus dat je er een paar in huis hebt.

Een mondmasker

Je kan ook een mondmasker via mondkapjes.nl bestellen, of een gelaatsmasker. Een gelaatsmasker is een doorzichtig scherm die je voor je mond en neus kan dragen. Het is fijn dat zo je hele gezicht zichtbaar blijft, dit is bijvoorbeeld ideaal als je voor de klas staat en je wel graag wilt dat je leerlingen je gezicht goed kunnen blijven zien. Ook zit een gelaatsmasker comfortabel als je snel benauwd wordt kan dit een handige oplossing zijn. Het is niet helemaal duidelijk of een gelaatsmasker net zo veilig is als een mondkapje. Hierbij geldt natuurlijk wel hoe meer het masker je gezicht beschermt hoe effectiever het masker zal zijn. Je kan een gelaatsmasker eenvoudig schoonmaken en je hebt er al genoeg aan eentje.