Een bezoek brengen aan Robbeneiland in Kaapstad

mei 4, 2017 Reizen

Op 20 kilometer van de Kaapse kust vandaan vindt je robbeneiland. Op dit eiland hebben veel vrijheidsstrijders gevangen gezeten voor een lange tijd, waaronder Nelson Mandela. In dit artikel vertellen we jou meer over een bezoek aan Robbeneiland en wat een bezoek aan Zuid-Afrika nog meer interessant maakt. Lees snel verder en ontdek waarom Zuid-Afrika een must-go is!

Hoe regel je een trip naar Robbeneiland?

Het is zeer eenvoudig om een trip naar Robbeneiland te regelen. Wanneer je aankomt in Kaapstad kun je er voor kiezen om met een tour mee te gaan of het zelf regelen. Om eerlijk te zijn is het super eenvoudig om een trip naar robbeneiland zelf te regelen. Je kunt een bootticket kopen en dagelijks gaat er iedere 15 minuten een boot naar Robbeneiland en weer terug naar Kaapstad. Wanneer je aankomt op robbeneiland word je onder begeleiding rondgeleid. Je leert meer over Robbeneiland, de gevangenis en daarnaast zie je de gevangenis waar Nelson mandela en andere bekenden hebben vastgezeten. Een unieke ervaring.

Wil je graag op vakantie naar Zuid-Afrika en onder andere Robbeneiland te bezoeken? Neem dan eens een kijkje op goedkope-zuid-afrika-reizen.nl. Via deze website kun je eenvoudig een vakantie naar Zuid-Afrika regelen.

Wat is er nog meer te doen in Zuid-Afrika?

Je vliegt natuurlijk niet naar de andere kant van de wereld om alleen een eiland te bezoeken, ook niet wanneer we het over een speciaal eiland zoals Robbeneiland hebben. Er zijn ontzettend veel meer dingen te doen in Zuid-Afrika, denk aan het bezoeken van steden zoals Kaapstad en safari. De leukste manier om in Zuid-Afrika rond te reizen is met de lokale bussen of met een gehuurde auto.